Espri er en av pionerene innen kommunikasjon på internett i Norge. Vi etablerte oss allerede i 1996 som et av landets første internettbaserte byråer, og har siden den gang arbeidet med å utvikle strategier, design og markedskommunikasjon for norske og internasjonale virksomheter. Det har gitt oss lang erfaring og gjør at vi behersker internettmediet på en måte som få andre byråer kan.

Hos oss får du høy kompetanse i et lite byrå. Vi er spesialister på å bruke nettet i integrert kommunikasjon, og kan hjelpe deg med å finne de virkemidlene og kanalene som er optimale for nettopp ditt budskap. Med på kjøpet får du personlig engasjement, enkelhet, og dedikerte mennesker som er like mye dine ”interne” rådgivere som kreatører.

Vår viktigste oppgave er å få målgruppen til å bruke tid på ditt budskap. Det oppnår vi gjennom bredde på virkemidler, samspill i ulike kanaler og relevante kreative løsninger. Ønsker du et byrå som tenker og skaper god kommunikasjon med en optimal mix av virkemidler – kan du snakke med oss.

Vår selskapsform er “Small by Design”, men med et omfattende nettverk – slik at du som kunde ikke skal betale for en bred organisasjon, med en lang og kostbar lønningsliste. Samtidig kan du være trygg på at vi alltid er tilgjengelige og gir deg vår fulle og hele oppmerksomhet. Har vi blitt enige om en oppgave, får du en dedikasjon fra oss som går langt ut over det som er ”budsjettert” for å løse dine utfordringer.

 
 
sec_img